Specjalności Szefa Kuchni

MENU

Zakąski ciepłe

Hot appetizers

 

 

Oscypek grillowany z żurawiną

Grilled cheese with cranberries (150g)
|

11,00 pln

|

 




Zupy

Soups

 

 

Zupa toskańska z grissini

Tuscan soup with grissini (250g)
|

10,00 pln

|



 

Dania główne

Main courses

 

 

Pierś z kaczki z sosem z czerwonego wina podawana ze złocistmi kopytkami, czerwoną kapustą i puree z jabłek

Duck breast with red wine sauce served with roasted potatoes, red cabbage and apple puree (300g)
|

38,00 pln

|



Pierś drobiowa faszerowana suszonymi pomidorami w otulinie z szynki parmeńskiej

Chicken breast stuffed with sun-dried tomatoes in with parma ham served with roasted potatoes and chef salad (360g)
|

35,00 pln

|



Grillowany łosoś serwowany z dzikim ryżem w sosie z trawy trzcinowej i mleczka kokosowego

Grilled salmon served with wild rice in a sauce of reed grass and coconut milk (300g)
|

39,00 pln

|



Tagliatelle z krewetkami, ananasem i chili w sosie z mleczka kokosowego

tagliatelle with prawns, pineapple and chili with coconut milk sauce (110g)
|

32,00 pln

|

Serdecznie polecam

Szef kuchni Hotelu Beskid

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

TOTALMEDIA 2016

Hotel, Nowy Sacz, malopolska, superior, booking
hotel, nowy sącz, małopolska, malopolska, pokój, kokoj
blog, jaki hotel wybrać, cena pokoi, booking, trivago
Hotel, Nowy Sacz, malopolska, superior, booking
facebook, fb, Lubię to
Hotel, Nowy Sacz, malopolska, superior, booking